Partners

O3 buurtrestaurant

o3-restaurantU kunt bij ons terecht voor een betaalbare, lekkere en gezonde maaltijd met dagverse producten. De maaltijden worden bereid door onze leerlingen, onder begeleiding van onze leermeesters.

Leerwerkbedrijf O3 buurtrestaurant is een samenwerkingsverband van ROC Mondriaan en de partners van O3. Leerlingen tussen de 16 en 27 jaar krijgen hier de gelegenheid om hun diploma te behalen. Zij volgen de éénjarige opleiding tot horeca assistent in deze leerzame en inspirerende omgeving. O3 buurtrestaurant maakt leren leuk.

Met O3 buurtrestaurant worden enerzijds de jongeren begeleid naar een vervolgopleiding en anderzijds heeft de buurt een ontmoetingsplek waar zij kunnen genieten van een (h)eerlijk hapje en drankje.

Kaart

3-gangen maandmenu € 10,00
3-gangen à la carte € 14,75
Daghap € 5,00
(Voor kinderen betaalt u de helft)

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: 17.00 – 19.30 uur
Woensdag: 10.00 – 13.00 uur

Reserveren en meer informatie

O3 Buurtrestaurant
Zaanstraat 25
2515 TM Den Haag
T 070 820 0188
http://heerlijk.net/o3-buurtrestaurant/

Reserveren is niet noodzakelijk, maar heeft wel de voorkeur. Heeft u dieetwensen? Geef deze dan bij reservering door. U kunt reserveren via www.o3buurtrestaurant.nl

Zebra Welzijn

O3 werkt samen met Zebra Welzijn, een organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning in de regio Haaglanden. Zebra houdt zich bezig met het uitvoeren en regiseren van maatschappelijk werk, ouderenwerk, opvoedondersteuning, sociaal-cultureel werk en met het exploiteren van welzijnsaccommodaties en het ondersteunen van bewonersinitiatieven op het gebied van welzijn.

In de Rivierenbuurt werkt Zebra vanuit buurthuis de Boskant. Kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan naschoolse activiteiten gericht op sport, cultuur, participatie en empowerment en kunnen gebruikmaken van het Haagse Hopje op het Deltaplantsoen. Ouders en wijkbewoners kunnen terecht voor opvoedvraagstukken, algemeen maatschappelijk werk en activiteiten gericht op participatie.

Van de Jan van Nassauschool gaan een aantal groepen tijdens de overblijf naar Zebra, waar Zebra-medewerkers de tussenschoolse opvang begeleiden. Ook een deel van de WTS-lessen krijgen de kinderen in de Boskant, waar medewerkers van Zebra hen lesgeven. 

Zebra Welzijn
070 205 20 23
info@zebrawelzijn.nl

 

  

Kim Dak

Zit uw kind op de Jan van Nassauschool en hebt u nog jongere kinderen voor wie u opvang zoekt, dan kunnen ze terecht bij Kim Dak. Dit centrum biedt van 7.30 tot 18.00 uur opvang aan drie babygroepen van 0 tot 2 jaar en twee peutergroepen voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Kim Dak
070 820 01 86
info@dakkindercentra.nl

 

 

 

  

 

Daan Dak

Voor en na schooltijd en in de vakanties biedt Daan Dak de buitenschoolse opvang (BSO) waar uw kind even kan bijkomen van de schooldag en activiteiten naar wens kan ondernemen. De gezellige sfeer maakt dat kinderen zich (net als) thuis voelen. Daan Dak heeft een verticale groep waarin kinderen van 4 tot 14 jaar bij elkaar zitten.

Aan het einde van de schooldag halen wij uw kind op school op en brengen het naar het kindercentrum. Daar kunnen de kinderen hun verhaal kwijt en eten en drinken ze samen iets. Daarna kunnen ze samen of alleen spelen, binnen of buiten, huiswerk maken, naar een vriendje (met uw toestemming) of meedoen aan een gezamenlijke activiteit. Er is leuk spelmateriaal aanwezig en er is altijd de mogelijkheid om buiten te spelen. Onze mede­werkers begeleiden de kinderen bij het maken van hun eigen keuzes.

Wanneer u vroeg begint met werken, kan uw kind al vóór schooltijd bij ons terecht en brengen wij het naar school. Ook op de zogeheten margedagen voor het onderwijzend personeel – vrije dagen voor de kinderen vanwege onderwijsgerelateerde taken en overleg van leerkrachten – kan uw kind naar Daan Dak.

Daan Dak
070 820 01 86
info@dakkindercentra.nl 

  

Haagse Peuterleerplek

Peuterleerplek De Boskabouter

O3 werkt samen met Peuterleerplek De Boskabouter van JongLeren. De methode die op de Peuterleerplek gebruikt wordt (Piramide), is dezelfde als die van onze basisschool. Zo wordt uw kind stap voor stap voorbereid op de kleuterklas. De Peuterleerplek is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. 

lees meer